Opis forum
Lider Akatsuki
Słyszałem Orochimaru że nie pasuje ci twoje stanowisko!Rozwiążemy to tak musisz mnie pokonac
Użytkownik
Oki huju!robie Edo -tensei i wskrzeszam czwartego wraz z madarą.Rozkazuje ci żeby oni ciebie zniszczyli w tym celu bigną do ciebie z pisciami ch 4500
Lider Akatsuki
Robie na nich gian a po tym rzucam na nich notki ch 5780
Użytkownik
zrobili kawirimi i nie oberwali!pojawiaja sie za tob madara wbija ci miecz i go wyciga yondaime kopie tak że odlatujeszi robi gian
Lider Akatsuki
oberwali i maja po 70 hp ale troche oberwli!oni czuja ból i lapi sie za rece ! ja w tym czasie lącze jutsu robie tak Karyuu Endan po chwili Gian i Hahonryuu które leci powoli nie gaszac katona i robie Yomi Numa i .Katon raiton suiton doton te zywioly ich jutsu sie łączą w jedno i to jest ognisto piorónowo wodno błotniste tornado i leci a nich.potem robie kage bushina i robie rasen shurikeny ale dwa i ich dobijam.To ich koniec chakra 4335
Użytkownik
Mówie zabije cie huju i stoje
Lider Akatsuki
Heh! Robie to samo wpierw : Karyuu Endan ,Gian,Hahonryuu,Yomi Uma.Łączą sie i tworząOgnisto-piorónowo -błotne wodne tornado i wali w ciebie robie rasen-shuriken i po klopocie!Ded nie jestes godzień byc w akatsuki!Jesteś chanbą chociaż jestes niezly zostajesz ale nie chce więcej porażek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!